داشتن مژه های بلند و پرپشت به زیبایی چشم ها کمک می نماید . مژه های بلند در برخی افراد ژنتیکی است اما بر اثر عواملی مانند بالارفتن سن ، کمبود ویتامین های بدن و یا کنده شدن مژه دچار کم پشتی می گردند . اما با همه این تفاسیر می توان مژه های بلند و پرپشت داشت .
روش های خانگی برای پرپشت شدن مژه ها :
همانگونه که از موهایتان مراقبت می نمایید مژه ها نیز نیاز به مراقبت دارند . برای این که به صورت کاملا طبیعی و سنتی به مژه های پرپشت برسید می توانید از روغن های گیاهی ، سرم های ضد ریزش و … برای بلند شدن مژه ها استفاده نمایید .
رشد مژه با روغن های گیاهی :
روغن هایی مانند کرچک ، زیتون ، بادام سیاه گزینه خوبی برای رشد سریع مژه ها هستند . این روغن ها به دلیل داشتن ویتامین ها و پروتئین های لازم برای رشد مژه و تاثیر گذاری بر روی فولیکول های مژه باعث پرپشت شدن مژه ها می گردند .
رشد مژه با وازلین :
استفاده از وازلین برای داشتن مژه های پر پشت بسیار مناسب است . وازلین تاثیر بسیار زیادی بر بلندی و پرپشتی مژه ها دارد و به افزایش جریان خون کمک می کند .
روش استفاده به این صورت است که اگر وازلین سفت است اجازه دهید کمی حالت مایع پیدا کند . سپس با استفاده از دو انگشت یا برس مژه از گوشه داخلی پلک به سمت گوشه خارجی ماساژدهید .
برای نتیجه گیری بهتر هر شب این کار تکرار نمایید و صبح بشورید .
رشد مژه ها با استفاده از ماسک های طبیعی :
استفاده کردن از شیر و تخم مرغ که دارای پروتئین و ویتامین B هستند ، یک درمان مناسب برای ضخیم نمودن مژه ها ست .
استفاده نمودن از آلوئه ورا نیز به بلند کردن مژه ها کمک می کند .
چای سبز خنک شده نیز به علت داشتن فلاونوئیدها برای افزایش رشد مژه موثر است .
انواع روش های کاشت مژه :
کاشت مژه برای افرادی مناسب است که از روش های درمانی و تقویتی استفاده کرده اند و جوابی نگرفته اند و در آخر کاشت مژه را برای داشتن مژه های پرپشت و بلند انتخاب نموده اند .
به طور کلی دو مدل کاشت وجود دارد :
- کاشت موقت
- کاشت دائمی
کاشت موقت مژه :
کاشت موقت مژه در اکثر سالن های زیبایی انجام می شود . این کاشت عوارض و خطراتی را در پی دارد . از مهمترین عوارض آن گل مژه و عفونت چشم است .
اگر چه با این روش مژه هایتان بلند و زیبا می شود اما باید با خطرات احتمالی آن دست و پنجه نرم کرد .
در کاشت موقت، مژه ها به دلیل چسبی که استفاده می شود ماندگاری کمتری دارند .
تعداد مژه ای که برای هر فرد انتخاب می شود بستگی به تعداد مژه های خود فرد دارد .
اگر فردی دارای تعداد مژه های طبیعی کمی باشد تعداد مژه های کمتری می تواند بکارد زیرا مژه های مصنوعی روی مژه های طبیعی کار می شوند .
روی مژه های مصنوعی را نباید به هیچ وجه ریمل زد زیرا باعث عفونت و التهاب چشم می گردد . احتمال عفونت چشم با استفاده از لنز در کنار مژه مصنوعی بیش تر می شود.
عمر مفید اکستنشن مژه در حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اکستنشن آن هم می افتد .
کاشت دائمی مژه :
اصول و قوانین کاشت مژه هم مانند کاشت مو است . اما وجه تمایز کاشت مژه دائم و طبیعی در ظرافت و حساسیت بالای آن است که همین موضوع باعث می شود که در هر کلینیک و مرکزی انجام نشود .
کاشت مژه مهارتی است که به حساسیت و ظرافت بسیار بالایی نیاز دارد و بهترین روش برای انجام آن تکنیک sut , fue است . در این روش بیهوشی موضعی انجام می شود و فولیکول های مو برای پیوند جدا شده و بعد از تزریق بیحسی ، موها را تار به تار پیوند زده و مژه ها بعد از کاشت به حالت طبیعی رشد خواهند نمود . سعی کنید اگر قصد چنین کاری را دارید حتما به مراکز و کلینیک های معتبر مراجعه نمایید تا بعدا پشیمان نشوید.